Kosár

0 termék
Az Ön kosara üres!
REGISZTRÁCIÓ BELÉPÉS ELFELEJTETT JELSZÓ

Hírek

Rss

December 15-én ismét egy impozáns, jó hangulatú vacsorára invitáltuk Prémium partnereinket. Az évzáró vacsorának Budapest egyik legszebb környékén, a gyönyörű Szent István Bazilikától alig néhány lépésre található exkluzív Aurum Bistro adott otthont.
 


Kedves Partnereink!

 

Ünnepi nyitvatartásunk a 2017-2018 ünnepi szezonban a következő módon alakul:

A karácsony előtti utolsó nyitvatartási napunk: december 21., csütörtök.

A két ünnep között, december 29-én 8-tól 15 óráig nyitva tartunk.
Az ezen a napon feladott csomagokat január 2-án, kedden szállítja ki a futárszolgálat.

Január 2-től 5-ig leltár miatt ZÁRVA leszünk.

Első nyitvatartási napunk 2018-ban: január 8. hétfő.

 


Örömmel tájékoztatunk minden kedves partnerünket, hogy az LG Electronics Magyar Kft. idén ünnepli 25. születésnapját. Hosszú múltra visszatekintő, megbízható márkaként két és fél évtizede szolgálnak a legfrissebb technológiai innovációkkal a hazai ügyfeleik számára, amit maximális terméktámogatással egészítenek ki.

A jeles évforduló alkalmából most Születésnapi Nyereményünnepük keretében szeretnének együtt ünnepelni vásárlóikkal, amely promóció részleteiről a lenti leírásban szeretnénk tájékoztatni benneteket! 


LG VIP Dealer Karib-tengeri luxus hajóút 2017

Az LG által szervezett karib-tengeri luxushajóút beváltotta a hozzá fűzött reményeinket, vagy még talán várakozásainkat is felülmúlta!


Cégünk több éve szervez oktatásokat országszerte annak érdekében, hogy partnereink a legfrissebb információk birtokában, eredményesen és piacképesen tudjanak működni. Előadásainkon – melyeken kiemelt figyelmet kapnak az általunk forgalmazott LG klímaberendezések - főleg a műszaki vizsgálattal történő hibafeltárásról és a problémák hatékony megoldási lehetőségeiről hallhattak a résztvevők hasznos tanácsokat.


Ezúton értesítjük minden kedves partnerünket, hogy a meghirdetett 2017-es Cascade pontgyüjtő akció, a "Cascade hűségriadó" hatalmas sikerrel zárult.

 


Aki attól tartott, hogy a 2017. június 15-ig tartó tavaszi akciót követően nem állunk elő egy újabb kezdeményezéssel, annak az alábbi jó hírrel szolgálhatunk...


Panel Tool

Reset