Kosár

0 termék
Az Ön kosara üres!
REGISZTRÁCIÓ BELÉPÉS ELFELEJTETT JELSZÓ

Partnertalálkozó 2015 - Siófok, Hotel Azúr

Dátum: 2015-04-01

Március 20-21-én nagy sikerrel rendeztük meg idei partnertalálkozónkat Siófokon, az Azúr Hotelben. Szép számmal megjelent kedves ügyfeleinken kívül az LG Electronics Magyar Kft. munkatársai is megtiszteltek bennünket jelenlétükkel, és a Friotech Kft. szakembereivel karöltve színvonalas prezentációkat mutattak be a délelőtt folyamán.

A közönség betekintést nyerhetett többek között az európai klímaértékesítési trendekbe, a termékpaletta változásaiba, a készülékek - kiemelten a Multi-V rendszerek - műszaki fejlesztéseibe, valamint rövid tájékoztatót hallhatott a munkáját befolyásoló jogi környezet változásairól. Ezt követően Nagy Sándor József az Lg Electronics Magyar Kft. értékesítési vezetője és Kende Gergő a Friotech Kft. ügyvezetője közösen díjazta az elmúlt évben kiemelkedően teljesítő forgalmazóinkat.

A szakmai részt egy könnyed kvíz zárta, melynek dobogósai értékes jutalomban részesültek. Az ebédet követően - a csapatépítés jegyében - jó hangulatú „túlélő" játékban vehettünk részt. A verseny során többek között tanúbizonyságot kellett tennünk tájékozódási, problémamegoldó és „csapatjátékosi" képességeinkről egyaránt.

A vacsora utáni kulturális programban a Loca Chicas „táncegyüttes" adta meg az alaphangot az önfeledt szórakozáshoz. Partnereink egy része a táncparketten valósította meg önmagát. DJ Barta szolgáltatta a talpalávalót, szokásához híven feldobta a bulit jelmezes és hangszeres trükkjeivel. Ezen túlmenően lehetőség nyílt  sportosabb ügyfeleink részére, hogy a bowlingpályán bizonyítsák rátermettségüket.

A felejthetetlen parti az első kakasszóig tartott. Másnap a wellness részleg szolgáltatásai segítettek partnereinknek a regenerálódásban. Bízunk benne, hogy rendezvényünkről nagyszerű élményekkel és emlékekkel gazdagodva - felvérteződve egy sikeres klímaszezonra - tértek haza!

Írj kommentet

Biztonsági kód


Panel Tool

Reset