Kosár

0 termék
Az Ön kosara üres!
REGISZTRÁCIÓ BELÉPÉS ELFELEJTETT JELSZÓ

LG VIP Dealer Karib-tengeri luxus hajóút 2017

Dátum: 2017-11-07

LG VIP Dealer Karib-tengeri luxus hajóút 2017

Az LG által szervezett karib-tengeri luxushajóút beváltotta a hozzá fűzött reményeinket, vagy még talán várakozásainkat is felülmúlta!

Az LG-t forgalmazó elit csapat idén is színvonalasan szórakozhatott közel 10 napon keresztül. A hosszú repülőutat a miami éjszakában „pihente ki” a társaság.

A kötelező welcome drink után, elfoglaltuk erkélyes lakosztályainkat, és felfedeztük a hatalmas 12 emeletes Carnival Glory luxustengerjárót.

Carnival Glory

A hajón a különböző italok mellett, az út alatt végig számos kikapcsolódási lehetőség adódott: napozás a medencék partján, lazulás a panorámás jakuzzik egyikében, kondizás kilátással a tengerre, mozi, színház, esténként exklúzív vacsora, casino, latin est, disco, stb

Az út során ellátogattunk a Karib-tenger vidékének néhány gyönyörű szegletébe:

A Kajmán szigeteken méteres rájákkal úsztunk a türkizkék tengerben. A páratlan szépségű hófehér homokos partú Roatán szigetét (Honduras) kötélpályán és quaddal jártuk körbe. Láttunk maja piramist Belize őserdeiben. És meglátogattuk a világ egyik legkedveltebb búvárkodási helyének számító, gyönyörű korallzátonyairól méltán híres mexikói búvárparadicsomot: Cozumelt is.

Reméljük, legközelebb még több partnerünkkel utazunk együtt hasonlóan gyönyörű helyekre!

Érdemes sok LG klímát eladni! smiley

 

Írj kommentet

Biztonsági kód


Panel Tool

Reset