Kosár

0 termék
Az Ön kosara üres!
REGISZTRÁCIÓ BELÉPÉS ELFELEJTETT JELSZÓ

Szervizoktatás 2017 - SIÓFOK, HOTEL RESIDENCE

Dátum: 2017-10-12

Cégünk több éve szervez oktatásokat országszerte annak érdekében, hogy partnereink a legfrissebb információk birtokában, eredményesen és piacképesen tudjanak működni. Előadásainkon – melyeken kiemelt figyelmet kapnak az általunk forgalmazott LG klímaberendezések - főleg a műszaki vizsgálattal történő hibafeltárásról és a problémák hatékony megoldási lehetőségeiről hallhattak a résztvevők hasznos tanácsokat.

A 2017. október 11-én a siófoki Residence Balaton Conference & Wellness Hotelben ismét egy teltházas LG szervizképzést tartottunk.

SMART Home megoldások, intelligens épületautomatizálási rendszerek

A nap első előadását Horváth Gábor tartotta a SMART Home megoldásokról. Az intelligens épületautomatizálási rendszerek egyre nagyobb szerepet kapnak a modern épületek hűtés-, fűtés-, gépi szellőztetés vezérlésében. Így ez a témakör évről-évre egyre komolyabb figyelmet és felkészülést igényel.

 

Smart Home megoldások

 

Az inverter technológia alapjai, hibafeltárás, hibakódok, azok megoldásával kapcsolatos praktikák

A nap fő témája a „Hibafeltárás a klímatechnikában” volt, ahol a legnagyobb érdeklődés a hibák elhárítására összpontosult, aminek elméleti részét Schmidt Ferenc kollégánk, gyakorlati részét pedig Farkas Kálmán kollégánk tartotta meg a jelenlévő szakemberek részére.

 

LG szervízoktatás

 

Az előadásokat a személyes konzultációk követték, ahol a résztvevők választ kaptak kérdéseikre.

 

A rendezvény képei elérhetők a Galériában!

Írj kommentet

Biztonsági kód


Panel Tool

Reset