Kosár

0 termék
Az Ön kosara üres!
REGISZTRÁCIÓ BELÉPÉS ELFELEJTETT JELSZÓ

Partnertalálkozó 2016 - Mátraháza, Hotel Ózon

Dátum: 2016-05-13

Március 7-8-án tartottuk idei partnertalálkozónkat Mátraházán, a Residence**** Ózon Conference &Wellness Hotelben. Ügyfeleink élénk érdeklődése mellett az LG Electronics Magyar Kft. munkatársai is megtiszteltek bennünket jelenlétükkel.

A délelőtti, szakmai részben az LG és a Friotech Kft. szakemberei nívós előadásai során, partnereink betekintést nyerhettek többek között a termékpaletta változásaiba, a készülékek műszaki fejlesztéseibe valamint tájékoztatást kaphattak a MULTI-V rendszerekkel kapcsolatos garanciális feltételekről is. Külön kiemelendő a megvalósult MULTI-V beruházásokról szóló színvonalas prezentáció.

Ezt követően Nagy Sándor József az LG Electronics Magyar Kft. értékesítési vezetője és Kende Gergő a Friotech Kft. ügyvezetője közösen megjutalmazta az elmúlt évben kiemelkedően teljesítő forgalmazóinkat.

Mivel a Friotech Kft. idén ünnepli 10 éves szülinapját, így meglepetésképpen díjaztuk azon ügyfeleinket, akik a kezdetektől együttműködnek velünk.

A szakmai részt egy könnyed totóval fejeztük be, melynek dobogósai értékes jutalomban részesültek. Ebéd után - a csapatépítés jegyében - jó hangulatú játékban vehettünk részt az Oxygen Adrenalin Parkban. A verseny során többek között tanúbizonyságot kellett tennünk mentális és fizikai felkészültségünkről egyaránt.

A vacsora utáni kulturális programban előbb Szupkay Viktor, a Dumaszínház jeles képviselőjének kiselőadását tekinthettük meg, majd a Loca Chicas „táncegyüttes" adta meg az alaphangot az önfeledt szórakozáshoz.

A 10 éves szülinap alkalmából egy hatalmas LG Stylist formájú tortából fogyaszthattunk és megtekinthettünk egy színvonalas tűzijátékot is.

Partnereink egy része a táncparketten valósította meg önmagát. DJ Barta szolgáltatta a talpalávalót, szokásához híven feldobta a bulit jelmezes és hangszeres trükkjeivel. A mulatság közben néhány, eredeti táncművészeti blokk színesítette a programot.  Ezen túlmenően lehetőség nyílt  sportosabb ügyfeleink részére, hogy a bowlingpályán és a biliárd asztalnál bizonyítsák rátermettségüket.

Az emlékezetes parti kora reggelig tartott. Másnap a wellness részleg szolgáltatásai segítettek partnereinknek a regenerálódásban.

Bízunk benne, hogy ügyfeleink rendezvényünkről nagyszerű élményekkel tértek haza!

 

 

Írj kommentet

Biztonsági kód


Panel Tool

Reset